A Fakepalm Weboldal - Karácsony Csilla (továbbiakban: szolgáltató) által fenntartott nemzetközi, írásos ill. képi információk, hozzászólások (a továbbiakban együtt: hozzászólások) továbbítására, tárolására, megjelenítésére szolgáló rendszer.
 
Amennyiben a Fakepalm – a www.fakepalm.hu címen elérhető weboldal használata során személyes adat közlésére kerülne sor, úgy azt az oldal szolgáltatója a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezeli. Az adatszolgáltatás önkéntes.
 
A Fakepalm weboldal látogatói által esetlegesen megadott adatokat és információkat - nem kizárólagosan – a szolgáltató felhasználhatja vevői szokások elemzésére, piackutatásra, piaci elemzésre, ingyenes nyeremény és egyéb játékok lebonyolítására, tájékoztatásra (termékek, szolgáltatások, akciók), reklamációk és megrendelések lebonyolítására, illetve látogatottsági statisztikák készítésére.
 
A szolgáltató valamennyi – ügyfelekre, üzleti és egyéb partnerekre – vonatkozó információt üzleti titokként kezel. Ez alól csak az érintett adatszolgáltató adhat felmentést. A szolgáltatóhoz eljuttatott valamennyi adat kezelése azonos az információk egyéb úton történő beszerzését követő adatkezeléssel.
 
A www.fakepalm.hu weboldalról további cégek és más szervezetek weboldalára is eljuthatnak a látogatók. A szolgáltató nem vállal felelősséget a más címeken elérhető oldalakon szereplő adatok tartalmáért, illetve a felhasználók és adataik biztonságáért.
 
Kezelt adatok köre:
 
A regisztrációhoz szükséges adatok: email cím, megjelenítendő név, jelszó.
Profil testreszabásához további adatok: név, bemutatkozás, érdeklődési körök, kedvencek, ismerősök, Felhasználói Tartalmak, profilkép.
Nyilvános adatok: megjelenítendő név (nick), profilkép
 
Adatkezelés célja: 
a felhasználók azonosítása, a többi felhasználótól való megkülönböztetése, a felhasználóval való kapcsolattartás, illetéktelenek személyes adatokhoz való hozzáférésének megakadályozása; 
a szolgáltatások fejlesztése érdekében statisztikák, elemzések készítése; 
a szolgáltatáshoz kapcsolódó rendszerüzenet küldés; 
a felhasználó által generált tartalmak (pl. hozzászólás, chat, blog, fórum, fotóalbum, stb.) közzétételéhez tárhely biztosítása.
 
Adatkezelés időtartama: 
Az adatkezelés a regisztráció véglegesítése hiányában 48 óráig, az utolsó belépéstől számított 1 évig; illetve a regisztráció más módon való megszűnéséig tart (törlés, eltiltás, stb.)
 
2017. november 1.