Emberi szövetekben terjed a vírus 

Rémhírterjesztők összesített agytérképe, kékkel jelöltük a halott agysejteket. Évek óta észrevétlenül fertőz egy nemrég azonosított FP2017 kódnevű vírus, amelyet szeretnénk megállítani. A kártevő először a közösségi oldalak üzenőfalára, onnan pedig az emberek eszébe jut. Innen az agy egyik igen gyakori rendellenességét (ostobaságát) kihasználva ismét visszajut a tenyészfalra, de immár sokszorozott formában. Fertőzési útmutatói minden eddigi járványt felülmúlnak.

www.

A betegek látszólag tünetmentesek, de a vírus arra ösztönzi a gazdaszervezetet, hogy az információs hálózatokhoz kapcsolódjon.

fakepalm.hu

Az ostobaság kulcsfontosságú tényező a vírus működésében. Akik nem teljesen hülyék, azokat kevesebb eséllyel támadja meg, és ha be is jut a szervezetbe, ott az immunrendszer végez vele. Akiknél viszont ez a mechanizmus hiányzik, a jelek szerint teljesen védtelenek: a kártevő a maradék jóindulatukat is arra használja, hogy behálózza vele ismerőseik agyát.

Mit tehetünk?

Hogy elkerüljük a fertőzést, legokosabb tájékózodni oldalunkon, illetve azonnal hivatkozni ránk, ha valaki hülyeséget ír ki a falra. Meg kell értetni velük, hogy ezt saját érdekükben, illetve ismerőseik és szeretteik védelmében tesszük.

NE KÜLDJÉTEK TOVÁBB EZT A HÍRT!!

Nagyon fontos továbbá a rendszeres és alapos tisztálkodás. Elsősorban nem is a vírus miatt, hanem azért, mert ennek hiányában elég hamar büdös leszel, és akkor neked se nagyon lesznek barátaid. Ez azonban még mindig sokkal jobb, mintha ostobaságokat terjesztenél.

ADALÉK

Amennyiben nem látod lentebb a hirdetést, kérjük kapcsold ki a reklámblokkolót! (Ne vágj ilyen arcot, pontosan tudjuk, hogy olvasóink többsége adblockert használ - kb. mintha te minden másnap ingyen dolgoznál.) Oldalunkat önerőből, reklámokkal, illetve támogatásokkal igyekszünk stabilan üzemeltetni.