2018 0918 03

Eeeehhhhhhhehehehehheeeee, hát PPEERSZE. Hát persze! Azt a büdös szedett-vedett brittudóst, aki ezt továbbítja, hallod? 

"Kérlek mondd meg minden kapcsolatodnak a messenger listádon, hogy ne fogadjanak el semmit Fabrizio Brambilla-tól. Van egy fényképe egy kutyával. Ő egy hekker és a rendszere kapcsolódik a messenger számládhoz. Ha egy kapcsolatod (ismerősöd) elfogadja, te is hekkelve leszel, így biztosítsd ki, hogy minden ismerősöd tudjon róla. Köszönöm. Továbbküldve, ahogy kaptam."

2018 0918 01

Mit tegyünk, hogy ma is a világ arcába toljuk, hogy okosak vagyunk?

1.) Találjunk fel vagy alkossunk valami hasznosat.
2.) Írjuk ki valamilyen módon a Facebookra, hogy okosak vagyunk.

Nnnna, melyik legyen? (És holnap?) Meghekkeljünk?

2019 0918 02

Az álhír fénysebességgel terjed a Cukkerstein-galaxis hírfolyamán és privát üzenetben. A figyelmeztetés azt állítja, hogy a hacker profilképén kutyájával szerepel, minden más részlete megegyezik a korábbi hamis lánclevél sorozattal, melyekben a személyneveket megváltoztatva adtak új verziót a *hoaxnak (*ezt majd guglizd ki). Gyökerei az 1990-es évekig nyúlnak vissza, MSN Messenger és e-mail formájában kezdett terjedni a hülyeség, a "veszélyes hackerek" már közel 30 éve befolyásolják az emberiséget a websztrádán - több országban is végigsöpörve.

Az ismerőseid zaklatása vele egy fasság, mert ha okosabb, mint egy ötödikes, akkor kiröhög, de az ő barátainak elfogadása sem befolyásolják az automatikus hozzáférést a te fiókodhoz. És már itt is kéne gondolkodnod: "rendszere kapcsolódik a messenger számládhoz". Mivaaan? Neked ott van számlád? ADALÉK

Az ugye megvan, hogy a terjesztéseddel igazságtalanul hozzájárulsz, hogy ártatlan emberek nevét megkárosítod? A recept pofonegyszerű, a következő bemásolást poénból vagy jóakaród - a te neveddel illeszti be. Na? Na? Mindig legyél óvatos, ha a Facebookon kattintasz, mert mostanra a legnagyobb csalások kiszolgálója lett. Az összes ártalmatlan emberek nevében kérjük, akiket "hackernek" megneveztek, hogy NE terjessz ilyen láncolatokat! 

Ezek az értelmetlen bejegyzések csak felhúzzák az intelligens ismerőseidet, szóval nem kéne teret adni annak, hogy nem gondolkodsz.UPDATE!! Női "hackerünk" van!! (2018.09.29.)

2018 0929 02

Ráadásul 111 ezres csoportban sikerült megosztani: 

2018 0929 01

Na, most vírus vagy hacker? A pontos személyleírása a kerek képkeret vagy abban érkezik a kórokozó kuruzslóval? A fiókot töri fel vagy a levelezést? Ha nem nyitok meg semmit, hogy töröljem? 

És a legújabb verzióban: (2018.01.02.)

"Kérlek mondd meg minden kapcsolatodnak a messenger listádon, hogy ne fogadjanak el semmit Árvai Csilla-tól Ő egy hekker és a rendszere kapcsolódik a Facebook számládhoz.Ha egy kapcsolatod (ismerősöd) elfogadja, te is hekkelve leszel, így biztosítsd ki, hogy minden ismerősöd tudjon róla.Köszönöm.Továbbküldve, de másolva ..."Tyhű, vajon a megosztós ujjaikkal hogy regisztráltak be a Cukkerstein-galaxisba? Hogy jelzik meg a jelszavukat? Ki kapcsolja be nekik a kompjútert? Hogy kelnek át az utca túloldalára? Hmm, megannyi kínzó kérdés... 

És ha még egyszer valaki az "ő egy hekker" kifejezéssel jön, személyesen csinálunk belőle főhőst a következő vírusmarketinghez. Ostobának lenni önálló választás! Tiszteletben tartjuk, hogy te az vagy, csak csöndben legyél az! Köszi!by shadow

Comments powered by CComment