FRISSÍTÉS!! 2018.09.27. Orbán Ráhel és a kismama személyét érintő hazug sorok hűlt helye a magyarnep.me webes pöcegödörben:
 
2018 0927 02
 
A kamufolyamból több üzengetős ordas hitványságot is töröltek, amely a miniszterelnök lányát érinti harmadik unokája megszületésével kapcsolatban, de az információáradattal ekkorra már iszonyatos károkat okoztak a társadalomban. Sokadszorra jut a következő Asimov idézet az eszembe: "Politikai és kulturális életünket áthatja az anti-intellektualizmus, melyet a demokráciának az a téves felfogása táplál, hogy "az én tudatlanságom ugyanannyit ér, mint a te tudásod." Sőt! A hülyeségre nagyobb a kereslet, ezért minden megosztott FÉKNYÚZ felület egy koporsószög az impresszumos oldalak kárára!


 
És ha már ott jártunk, ellenőriztük a Joz nevében közzétett hazug sorokat is, amelyben szeptember 24-én írták, hogy felfedezte a "rák egyik ellenszerét". Hmm:
 
2018 0927 01
 
Horváth József tudományos doktorjelölt Facebook oldala, amelyen többször is hangot adott, hogy az akkor még ismeretlen álhír-hálózat gyakran visszaél személyével: 2018.05.30. "Sajnos most már szinte naponta jelennek meg rólam kamu cikkek, amiknek az égvilágon semmi valóságtartalma nincs. Az egész csak arra megy ki, hogy az emberek rákkatintsanak és megnyissák az oldalt. Minél több ember kattint rá, annál nagyobb bevételük lesz a látogatottságból. Ehhez én a nevem nem adom, így határozatlan ideig szüneteltetem a megosztásaim, a bejegyzéseim, de még a magán Facebook oldalam is felfüggesztettem." És mostanra pedig megvan az egyik felelős: Káprázatos
 
A hozzájuk köthető webes hulladékok és facebook pöcegödrök: Álhír-szervezet
 
2018.09.27. Kiberbűnözéssel foglalkozó bírói hálózat alakult az Országos Bírói Hivatalban - írja a pestisrácok.hu 
 
Korábbi írásunk:
 
Nem szánunk következő sorainknak politikai hitvallást adni, ahol valaki úgy érzi, 'báncsák az övéit, szóval a kommenfolyamban te se tedd (streszszoldónak inkább posztolj cicás képet)! Maradjunk tárgyilagosak, mert közéleti drukkermentalitás van, nem kéne egymás ellen hangolódnunk, ha valaki másként gondolkodik valamiben. Oké, ez mellékszál, a vélemények ütköztetése legalább őszinte, nem úgy, mint a hazugság. És politikával kapcsolatban bőven elég az igazság is, nem kellene hamisítani hozzá a híreket, de sajnos ömlik mindenhonnan. - írtuk az előző sorokat a 75 év felett nem jár egészségügyi ellátás? bejegyzésünkben, és itt is a hitványságot akarjuk cáfolni.


 
"Elég egy hangzatos cím, elvégre ezeknél az oldalaknál a valóságtartalom morzsája sem szükséges, és az együgyű, gondolkodás nélkül lájkolgató, osztogató fészbukozók úgyis beterítik vele az étert." - írja a pestisrácok.hu a Kamuoldalakon, átlátszó hazugságokkal estek neki Orbán Ráhelnek cikkükben.
 
Észbontó ismét, fész-pöcegödör. És a zombisereg nem kételkedik, nem gondolkodik, verbálisan lincsel.
 
Olvassuk együtt a hazug bevezetőt: "A megalázott kismama reakciója Orbán Ráhel durva kirohanására, aki szerint ő alanyi jogon különleges bánásmódban kell, hogy részesüljön a kórházban! - Legyetek kedvesek osszátok meg levelem, hogy eljussanak hozzá soraim!"
 
2018 0920 10
 
Aki annyira életképtelen, hogy NEM használja a Google képkereső alkalmazást, az beszélgessen inkább a fregolival. A jobb oldalon szereplő hölgy nem üzent semmit, annál is inkább, mert tavaly volt kismama. A fotó a veszprémi Csolnoky Ferenc kórház szülészetén készült, forrás: veol.hu
 
És a hergelő szélhámos sorok a kamuportáltól: 
 
"Budapest - Valószínűleg sokan olvastak arról a napokban kirobbant botrányról, ami a miniszterelnökünk lányával Orbán Ráhellel történt. Egy éppen szülni készülő kismamát penderítettek át egy másik szobába, ugyanis Orbán Ráhel szintén szülni készült és szerinte a miniszterelnök lányaként neki ez a bánásmód alanyi jogon jár és nem érti, hogy miért adott nyilvánosan hangot a durva megaláztatásban részesülő kismama, amikor is a főorvossal már előre le volt egyeztetve, hogy ő a lehető legjobb szobát és bánásmódot fogja kapni a szükséges pillanatban.

Ráhel igen csak nagyképű reakciójára a kismama szinte azonnal válaszolt és kérte, hogy egy megosztással támogassák őt azon olvasók, akiket felháborítanak a történtek."


"Kedves Ráhel! Én véletlenül sem szerettelek volna lejáratni. Nem konkrétan a személyed ellen irányul a felháborodásom, de mégis mit szóltál volna, ha fordítva történik az eset? A vajúdásom kellős közepén bejelentik, hogy én abban a szobában nem hozhatom világra a gyermekem, ugyanis a mélyen tisztelt miniszterelnök úr lányának kiemelt kényelmet és figyelmet ígért meg a főorvos, ezért innentől kezdve én nem kívánatos személy vagyok a szobában. Milyen igazságról beszélsz te? Felháborító, hogy ebben az országban mindenki csettintésre ugrik nektek...Én eddig nem ástam bele magam a politikába, de amikor ilyen gusztustalan, igazságtalan dolog történik az emberrel, ezt nem hagyhatja szó nélkül! Ezúton szólítok fel minden jóérzésű magyar embert, hogy egy megosztással fejezze ki az, aki szintén elfogadhatatlannak és igazságtalannak tartja a történteket. Bizonyítsuk be a 'királyi családnak', hogy elfogadhatatlannak tartjuk az ilyen és az ehhez hasonló visszaéléseket és ezt a bődületes korrupciót, amit a milliárdos politikusok megengednek maguknak! Ezúton követelem, hogy Orbán Ráhel nyilvánosan kérjen tőlem és a családomtól bocsánatot a durva megaláztatás miatt. Hálásan köszönöm, aki segít nekünk" 
 
2018 0920 11
 
Értem én azt a szót is, hogy otthonszülés, de az is olyan, hogy én olyat a szabadban sem tudnék, tehát a józan paraszti ész mondatja velem, hogy egy szülni készülő nő nem tud átpenderülni egyik szobából a másikba, illetve nem a "nekem jár" bánásmód izgatja. És az is teljességgel kizárt, hogy szülés után rögtön levelezgetnétek a websztrádán és a Cukkerstein-galaxis hírfolyamán.
 

A gyalázatos kommentcunamiba és közösségi böfögésbe most inkább nem megyünk bele, valszeg mostanra már mindenki értesült róla, mert a 4. hazug üzengetős történetet terjesztei a webes hulladék. Mutatjuk inkább a felelősöket, amely kamuportálok hozzájuk köthetők: Álhír-szervezet 
 
 2018 0823 31
 
ADALÉK! Kérdés! Okosabb vagy, mint Kiss Adél?
 
2018 0920 07

Comments powered by CComment