2018 1022 01

A Facebook fizetni fog a használatért! Héló, gazdagok leszünk! :-)

Ez ilyen balkáni vírus, még továbbküldéshez is alacsonyabb rendű életformákat használ.A meredek tartalom, avagy első nap az interneten: 

"A FACEBOOK TÖRÖLVE! !! Szia vagyok Mark Zuckerberg A facebookigazgatója. Hello mindenkinek, úgy tűnik, hogy minden figyelmeztetés valódi volt, a facebook használata pénzt fog fizetni Ha ezt a karakterláncot 18-ból továbbítja a listájából, az ikon kék lesz, és ingyenes lesz számodra. Ha nem hisz nekem holnap este 18-kor, hogy a facebook lezárul és nyitni fogsz, akkor fizetni kell, ez minden a törvény szerint. Ez az üzenet arról tájékoztatja az összes felhasználót, hogy szervereink a közelmúltban nagyon zsúfoltak voltak, ezért segítséget kérünk a probléma megoldásához. Arra van szükségünk, hogy aktív felhasználók továbbítsák ezt az üzenetet akapcsolattartó listáján szereplő valamennyi személyre annak érdekében, hogy megerősítsék az aktív Facebook-felhasználókat, ha nem küldi el ezt az üzenetet az összes Facebook-névjegyhez, akkor a fiókod inaktív marad aLose all az üzeneted továbbítása. Az Ön SmartPhone-ját az elkövetkező 24 órában frissítik, új megjelenést és új színt kap a chathez. Kedves Facebookfelhasználók, frissíteni fogjuk a Facebook-ot a 23:00 órától 05:00 óráig ezen a napon. Ha ezt nem küldi el az összes névjegyhez, akkor a frissítés törlődik, és nem lesz lehetősége csevegni a facebook üzenetekkel."Hiába, nincs mit tenni, elfogyott a pénz... Cukkerstein tuti éhezik, de legalább nagyjából magyarul tud tarhálni. 

Akkor most gondold végig józan ésszel a következő sorainkat, mert az eredeti továbbküldésével csak az idődet pazarlod, illetve az ismerőseid számát ritkítod.

Szia vagyok, ez egy vírus, támadni meg hülyéket és terjedni gyorsan. Te továbbítani üzenet minden ismerős, lenni meg nekik is adataik meg kapcsolati háló. Információ lenni fontos nekünk. Te segíteni nekünk adatgyűjtés mi meghálálni neked vírussal, spamüzenettel. Te lenni boldog, mi lenni boldogok. Küldeni csak tovább! 

Facebook ügyvezető igazgatója egyébként: Sheryl Sandberg. A kiskosztümös üzletasszony, az alapító elnök-vezérigazgató: Mark Zuckerberg legfőbb bizalmasa.

És ha átgondoltad, de továbbra is bizonytalan vagy, a Donate modul használatával várjuk az utalásodat, cserébe szavunkat adjuk, hogy a fiókod nem marad inaktív. Azúttörő aholtud!by trinity

Comments powered by CComment