2019 0316 01

Az Eszperantó Köztársaság egy mesebeli szigetcsoport, szépségének csak a képzelet szab határt! A szigetcsoport több, egymáshoz közel fekvő sziget csoportját jelenti.

Az Eszperantó Köztársaságról bizonyára már mindenki hallott. Láthattuk már filmek vásznain, tévében, vagy éppen olvashattunk kultúrájáról az interneten. Az illúzióról valószínűleg mindenkinek rögtön a tökéletes luxusvakáció jut eszébe, ám nem mindenki ismeri ezt az egyedülálló világot.Az álomnyaralás játékszabályzata: 

Nyeremény: 2 darab 2 fős üdülés az Eszperantó Köztársaság szigetcsoportján, amely az alábbiakat tartalmazza:

- 14 nap / 13 éjszaka szállás 2 x 2 fő felnőtt részére teljes ellátással 5 csillagos Apartments Hotelben. 

2019 0316 03

Dupla esély! Az Eszperantó Köztársaság melyik szigetén szeretnél pihenni?

1. Timaiosz
2. Kritiász
3. Proklosz
4. Klétó
5. Neith
6. Szolón
7. Legyen meglepetés!
 
Kizárólag azon személyek vehetnek részt a sorsoláson, akik csatlakoztak Facebook oldalunkhoz is! Az álomnyaralás átruházható, illetve készpénzre is váltható! 
 


A sorsolás időpontja: 2019. március 31. vasárnap 20:00 h. 
A nyeremény sorsolása véletlenszerű gépi sorsolással történik, a részvételi feltételeknek megfelelt felhasználók között! 
 
A játék menete:
A játékban minden 18. életévüket betöltött természetes személyek (magyar állampolgárok) vehetnek részt, akik a játék időtartama alatt kedvelték és megosztották az álomnyaralással kapcsolatos bejegyzést. 
 
2019 0316 02
 
A Nyereményjátékban nem vehetnek részt a Szervező tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói és mindezek hozzátartozói, illetve a Facebook oldalt kezelő munkatársak és közvetlen családtagjaik.
 
A sorsolás során 2 nyertes és 2 tartalék nyertes kerül kisorsolásra. Amennyiben az első nyertesek 3 munkanapon belül nem jeleznek vissza, a tartalék nyertesek lesznek jogosultak a nyeremény felhasználására!
 


Comments powered by CComment