2019 0418 01

Amennyiben nem látod a cikkben a hirdetéseket, kérjük kapcsold ki a reklámblokkolót! (Ne vágj ilyen arcot, pontosan tudjuk, hogy olvasóink többsége adblockert használ - kb. mintha te minden másnap ingyen dolgoznál.) Oldalunkat önerőből, reklámokkal, illetve támogatásokkal igyekszünk stabilan üzemeltetni.Szörnyű lánclevél riogat a mikrohullámú sütő káros hatásairól.

A fasság ismét szorgalmasan terjed, ezért aktuális, hogy lebasszuk a(z) emberiséget szellemi csírákat a hülyeségeikért. Tartalma a következő:

Elvégezték a következő kísérletet, vizet forraltak fatüzelésű kályhán, gázégős tűzhelyen, elektromos főzőlapon és mikróhullámú sütőben.Majd a felforralt vízben magokat csíráztattak. A fatüzelésű kályhán forralt vízben a magok 75%-a,gázégős tűzhelyen forralt vízben a magok 50%, elektromos főzőlapon forralt vízben a ...magok 25%, micróhullámú sütőben 0%-a kelt ki. A micróhullámú sütő tökételesen alkalmas csírátalanításra, fertőtlenítésre.Hogy mire nem, azt lejjebb olvashatjuk.Szerintem vanigazság szavaidban!
Én kb. 2 és fél éve rendelek ebédet a munkahelyemre, amit műanyag dobozban szállítanak házhoz és melegítem a mikróban .Októberben műtöttek, jelenleg a ötödik kemónál tartok................ Üdv!A mikrohullámú sütőben a villámgyors rezgések következtében az ételekmolekulái rövid időn belül degenerálódnak. A degenerált ételtől,degenerált molekuláktól nem lesz egészséges sejtépítés az ilyen ételeket fogyasztó ember szervezetében, hanem előbb-utóbb egyre jobbanelhatalmasodó degeneráció indul meg a szervezetében, éppen ott, ahol aszervezetén belül a leggyengébb az immunrendszer állapota. Ez már a rák előkapuja, mert ha rendszeresen mikrohullámú sütőben főzött, melegített ételeket fogyaszt valaki, akkor előbb-utóbb daganatos beteggé "eszi" magát. környezetbiológiával foglalkozó szakemberek már azt a kérdést teszik fel: Meddig árusíthatók még büntetés nélkül a mikrohullámú sütők? Svájcban, Franciaországban és több más országban is tilos reklámozni a mikrohullámú sütőket!
Svájci orvosok 8 önként jelentkező, makrobiotikusan táplálkozószemélyen végezték el a kísérleteket (a lausanne-i Biokémiai Intézetben és a wattenwili Környezetbiológiai Tanácsadó Intézetben). A kísérlet során a résztvevők 2-5 naponként megváltoztatott táplálékot kaptak. Elsőként egy biotermelő nyers tejét, felforralva, harmadikként a berni cégtől származó pasztőrözött tejet,Negyedikként biozöldséget, hatodikként ezt a zöldséget hagyományos módon megfőzve, hetedikként ugyanezt lefagyasztva, majd mikróban megfőzve. Meghatározott idővel a táplálékfelvétel után minden esetben vért vettek,és a kapott vérmintát bizonyos kritériumok szerint elemezték. Az eredmény a következő lett:A mikrohullámú sütőben melegített, felengedett vagy főzött ennivaló (a tej és a zöldség) a kísérleti alanyok vérében szignifikáns (döntően meghatározó) elváltozásokat okozott, csökkent valamennyi hemoglobin érték (vastartalmú fehérje, vérfesték, amely megköti az oxigént), valamint a HDL és az LDL (koleszterin) aránya. A limfociták (nyiroksejt, nyirokszövetekben termelődő fehérvérsejt) esetében pedig rövid ideig tartó, erőteljes csökkenést állapítottak meg, ha a vizsgált személy előzőleg mikrohullámban előkészített zöldséget fogyasztott. A fényérzékeny baktériumokkal pedig azt is megállapították, hogy a mikrohullámú energia a táplálék útján továbbadódik az emberi szervezetnek. Ezt a fizikaifolyamatot előzőleg már több széleskörű tanulmány is megállapította. Amikrohullám hatásának kitett emberi táplálékok vizsgálata azt is igazolta, hogy fogyasztásuk az emberi szervezetben patogén (kórokozók, valamely betegség kifejlődését elősegítő) folyamatok kezdetét váltja ki. S így rákos elváltozásokat is előidézhetnek, okozhatnak."
NEM SZABAD MŰANYAG EDÉNYBEN ÉTELT MELEGÍTENI A MIKROHULLÁMÚ SÜTŐBEN!!!! CSAKIS KERÁMIAEDÉNYEKET, ILLETVE EDZETT ÜVEGET LEHET HASZNÁLNI, MERT A MŰANYAG ÉS AZ ÉTELBEN LÉVŐ ZSÍR KEVEREDÉSE A HŐ HATÁSÁRA EGY DIOXIN NEVŰ ANYAGOT VÁLT KI, AMI RÁKOT OKOZ, FŐLEG MELLRÁKOT. A DIOXIN NAGYON MÉRGEZŐ ANYAG, AMI A SEJTEKET TÁMADJA MEG.AZ ÉTEL TETEJÉRE PEDIG NEM A MŰANYAG EDÉNY FEDELÉT KELL TENNI,HANEM EGYSZERŰ PAPÍRTÖRÜLKÖZŐT.
Küldjétek el és mondjátok meg mindenkinek, aki fontos Nektek, ezt kéri az üzenet küldője!!!!!!"
 


Közhely, de Google a barátod, keressünk már utána, hogy kinek mit hiszünk el... 
 
Villamosmérnöki szkeptikus radar blogból kerestünk cáfolatokat, ha már a jószan paraszti ész nem segít.
 
A mikrohullámú sütőben forralt víz pontosan ugyanolyan, mint a bármilyen egyéb módon forralt víz. A hőmérséklete ugyanúgy 100 fok Celsius, ami ugyanúgy megöli a kórokozókat, mint a villanytűzhelyen, indukciós lapon, vagy gáztűzhelyen melegített víznél (illetve ugyanúgy hatástalan azokkal az anyagokkal szemben, amelyek nem érzékenyek erre a hőmérsékletre). Az, hogy mennyire hatásosan öli meg a kórokozókat, nemcsak a hőmérséklettől függ, de az időtől is; nem mindegy, hogy pár másodpercre forraljuk fel, vagy pár percre. (Erről kérdezze meg mikrobiológusát, gyógyszerészét.) Ha pedig csak felmelegítünk egy ételt a mikróban, biztosan nem fog csírátlanítani!
 
Namármost. A víz honnan tudja, hogy mikróban, fa-, gáz-, vagy villanytűzhelyen melegítették???
 


Az elmúlt évtizedekben emberek százmilliói használták a mikrohullámú sütőt, a lánclevél szerzői mégis egy nyolc főn végzett kísérletet (amely lehet, hogy meg se történt) idéznek. (Nyolc fő igen messze áll a statisztikailag reprezentatív mintától, különösen biológiai témában, és a kísérlet gondosságáról és nehézségeiről nem is beszéltünk.) 
 
Ezek szerint a fejlett világon az emberek túlnyomó többségének rákosnak kellene lennie, ha azt nézzük, hogy Amerikában már a '70-es évek végén a lakosság negyedének volt (ma meg >90%) mikrohullámú sütője. (Ennyi évtized alatt elő kéne jönnie a ráknak.)
 
Ártani nem árt, ha a mikróban műanyag helyett üveg- és kerámia edényeket használunk (de ezeknél is lehetőleg azokat, amelyeket erre a célra szántak, némelyik kerámia ugyanis fémet is tartalmaz, ezért túlmelegedhet). Viszont a levélben írtakkal ("papírtörülközővel takarjuk le az ételt") ellentétben papírt én javaslok mikróba (sem) tenni. Nekem gyulladt már ki pattogatott kukorica papírzacskója (pedig az kifejezetten mikróba volt szánva). 
 


A mikrohullámú sütő alapvetően sokkal biztonságosabb a gáztűzhelynél vagy a hagyományos elektromos lapoknál, amelyben csak az étel melegszik, nem egy fütőszál. Ha mégis kigyullad benne bármi, akkor is zárt térben marad. Az alacsonyabb hőmérséklet (és az időzítő) miatt odaégetni is nehezebb az ételt, ráadásul konyharuhát felgyújtani is nehézkes vele, mert igen rosszul nyeli el a mikrohullámokat. 
 
Bizonyos magok, termések anélkül is kicsíráznak, hogy akár vízbe tennénk, sőt a hűtőszekrényben is (pedig elvileg meleg és víz kéne nekik). A mikrózott víz tehát nemhogy bármi magot meggátolna a csírázásban, de még elő is kéne segítenie.
 
"Franciaországban és több más országban is tilos reklámozni a
mikrohullámú sütőket!" - A
 francia wikipédia megemlítené, ha lenne ilyen törvény. (Nem tudok franciául, de fordítóval nem találni benne ilyen törvényről szóló részt.) 
 


Nuts 'N' Roll blogbejegyzéséből emeltük ki a következő kísérlet részletét:
 
"Eldöntöttem utánajárok, hogy mi igaz azokból amit hallani, olvasni lehet. Én az választottam ki, hogy vajon kicsírázik-e a mag, ha mikróban forralt vízzel locsolom? Ennek a kiderítéséhez nem tettem mást, mint forraltam vízforralóban és mikróban is vizet. Egy éjszakát hagytam őket hűlni (mert ugye a forró vízzel locsolt mag sehogyan sem fog csírázásnak indulni). És ma elérkezett a nap, hogy meglocsoltam a vöröshagyma magokat. Elvileg 10 nap kell nekik, hogy csírázásnak induljanak, ezért ez nem lesz egy gyors kísérlet, de 2 naponta fotózom őket és beszámolok a fejleményekről."
 
2019 0418 02
 
Még egyszer leszögezném, hogy nem, nem hiszek semmit, pusztán kíváncsiságból kezdtem bele a kísérletbe. A 4. napon valami történt. És nem az amire számítottam. A mikrós vízzel locsolt magok csírázásnak indultak méghozzá nagyobb számban, mint  a vízforralós társaik. Hogy ez mit jelent? Fogalmam sincs. De ahhoz képest, hogy az terjed a neten, hogy nem fognak kicsírázni... nos, biztosan nem érezték a víz milyenségét. Most a 9. napon tartunk és íme az állás:
 
2019 0418 03
 
Nos, mindenki döntsön, ahogy akar. Abban biztos vagyok, hogy a már élő növényt is öntözhetném mikrós vízzel, nem fog elszáradni... - zárja sorait második blogbejegyzésében.
 


Mindig örvend a szívünk, ha értő közönséggel találkozunk, ezért összegyűjtöttük hozzászólásaikat a Cukkerstein-galaxisból, röhögjünk együtt:
 
- Na ezért használok én kriptonit borítású adamantium forralót hidegfúzióval, mert így megmaradnak a vízben a midikloriánok!
 
- A mikrohullámú sütő felettébb káros, de ha beütöd a megfelelő számsort, akkor onnantól egészséges lesz, de csak most, hogy egymilliószoros év van.
 
- A szomszédban ki van dobva egy mikro a fal mellé, behordta a szél porral, falevéllel, simán kikelt benne a gaz, szóval nekem nem kell a süketelés...
 
- Még egy kérdés. Ki az a barom, aki felforralja a locsoló vizet? Közel fél hektár földem van összesen, minden nap rakjak tábortüzet?
 
- 75, 50, 25, 0? Megbízható kísérletnek tűnik, ha ilyen pontosak a számok... Mindig egy negyeddel megyünk lejjebb, nagyon érdekes. Ezek okos magok lehettek.
 


- Amennyiben felforralt vízbe magot tesznek, egy se kel ki. A mag nem szereti, ha megfőzik.
 
- Hadd találgassak, brit tudósok voltak...
 
- Csak be kell ütni' a titkos kódot, és azon kívül, hogy onnan teljesen egészséges vizet melegít, egy kicsit lassítja az időt is - ezáltal nem öregsziünk olyan gyorsan - megfelezi a villanyszámlát is, amit kp' visszautal a szolgáltató! Én letöltöttem egy appot' is hozzá, így azon nézem az HBO-t is! Próbáljátok, ki!
 
- És úgy mégis hogyan és honnan fatüzelnék pici panellakásban?
 
- Lehet hogy nem figyeltem oda biológia órán, de ha babot csíráztatok, akkor a bab csírázik ki és nem a víz, szóval mit is csírátlanít a mikró?
 
- Amugy meg ra kell irni a mikrora belulrol a 3422537355373 grabovoj szamot, az is semlegesiti a rossz hatast.
 


- Kezdek megijedni, akkor ha műanyag pohárban mikrózom a kutyulóskávémhoz a vizet, záros határidőn belül 5 kemóm lesz, csírátlan leszek (pedig néha csíra vagyok) és papírtörölközőket kell elégetnem a mikróban, hogy meggyógyuljak?
 
- Jobban szeretem, ha én eszem a rákot citrommal, nem pedig fordítva.
 
- Egyébként azok a magok azért nem csíráztak ki, mert nem is akarták igazán. Minden fejben dől el ugyanis...
 
- Ez egyébként hülyeség, ha fazékban melegíted a vizet, a molekulákban az elektronok akkor is magasabb elektronpályára kerülnek nincs ebben semmi hókuszpókusz, csak 8. osztályos fizika. Nem kell mindent elhinni ami az interneten van.
 
- Attól, hogy valamivel sokan értenek egyet, meg nem jelenti azt, hogy az helyes, vagy igaz. A tudomány nem szavazás alapján működik. Jól is néznénk ki.
 
Káros-e a mikrohullámú sütő? - ITT írtunk erről korábban.
 
Végül íme a jövő mikrosütője, ami már zsebben is elfér.
 
 

Comments powered by CComment