2019 0606 01

Ha az aljas kamuhírgyártók motivációját keressük, bicskanyitogató profitra gondoljunk. A provokatív álhírek fogyasztásával a cél ugyanis, hogy kitömd a zsebeiket pénzzel...

Fordított világunkban nem az igazságnak van értéke (ebben nem lehet érzelmileg manipulálni), hanem a buta embernek. A jóhiszemű és naiv digitális bevándorlók júzerek tömik ki a szarházi köcsögöknek a malacperselyt - a weboldaluk rogyásig vannak megpakolva hirdetésekkel, amelyből a tisztességtelen üzemeltetőknek bevételük származik.A hitvány portál oldalsávja és a cikk alatt tele van férges reklámokkal, de a fejlécben és a szövegbe ékelve is találunk, ezzel is ösztönözve a rájuk való kattintást, amely anyagi hasznot teremt gonosz tulajdonosának.

A következő gyalázatos bejegyzésben 40 db reklámot számoltunk össze, miközben maga az álhír ~ 30%-ot tesz ki az oldalon.

2019 0606 02

A szörnyű katasztrófáról mindenki hallott már, a Kamu Kft.-nek pedig nincs az a tragédia, ami szent lenne.

AZ ÁLHÍR: Lemondott a Dél-koreai miniszterelnök a katasztrófa miatt, miközben Orbán Viktor ezt tette:Döntését magyarázva Csung Hong Von úgy fogalmazott, hogy túl nagy terhet róna a kabinetre, ha ő tisztségében maradna. "Az a helyes, ha vállalom a felelősséget, és lemondok" - jelentette ki sajtótájékoztatóján. 
A politikus bocsánatot kért a kormány nevében a baleset és az azt közvetlenül követő, legkevésbé sem hatékony intézkedések miatt. 
Mint mondta, a koreai társadalom egyes részeiben régóta túl sok a szabálytalanság és hanyagság, de reményét fejezte ki, hogy ezeket a hibákat kiküszöbölik, így többé nem fordul elő hasonló baleset.

Eközben mint korábban megírtuk Orbán Viktor miniszterelnök a születésnapját ünnepelte a várban és szombaton személyes jelenlétével tisztelte meg Madridban a Bajnokok Ligája döntőjét.. 
Önnek mi a véleménye erről?

Nos, ennyi az álhír - miközben Dél-Korea miniszterelnöke NEM Csung Hong Von, hanem 2017 óta Lee Nak-yeon.Fájdalmas mementó Dél-Koreának a dunai hajószerencsétlenség - 5 évvel ezelőtt történt az ország egyik legsúlyosabb kompkatasztrófája, ami az egész nemzetet sokkolta. - írja a 24.hu, majd így folytatja:

2014. április 16-án az MV Szevol nevű komp végzetes balesetet szenvedett.

A rendőrség már a baleset napján nyomozást indított, középpontban a hajókapitánnyal, aki gyakorlatilag segítségnyújtás nélkül az elsők között menekült el a járműről a mentőcsónakok egyikén. Mint kiderült, Li Dzsun Szok kapitány 40 perccel azután elhagyta a kompot, hogy az elkezdett süllyedni.

A halálos áldozatok száma azért lehetett ilyen magas, mert azt parancsolták az utasoknak, maradjanak a helyükön, hogy ne billegjen a hajó. Emiatt sokaknak esélye sem volt kimenekülniük. Ráadásul a mentést nehezítették a rossz időjárási körülmények is.

A hajókapitányt felmentették a 304 rendbeli emberölés vádja alól, de gondatlanságáért 36 év börtönbüntetést kapott.Wikipédia: 2014. április 27-én Csong Hongvon dél-koreai miniszterelnök bejelentette lemondását, felelősséget vállalva a baleset utáni kormányintézkedések hibáiért. (A miniszterelnököt és kormányát ugyanis sokan kritizálták a baleset kapcsán.) Pak Kunhje államfő elfogadta a lemondást, de később e döntését visszavonta, a miniszterelnök végül a helyén maradt. 

Az álhír résztvevői és terjesztői megint nem végezték el a házi feladatukat, mert pár perces guglizás elegendő arra, hogy kiderítsék, 2 történésből rakták össze.Érdekes lenne ezekkel a szellemi neutroncsillagokkal elbeszélgetni olyan kemény kérdésekről, mint pl. 4+4x4 az mennyi lehet, valszeg elsírnánk magunkat az agyhányásaikon.

2019 0606 03

Kérünk mindenkit, hogy NE legyen online szakértő, NE hergeljünk sem magunkat, se másokat a sajnálatos eseménybe. A holtak nem fognak feltámadni, az élők nem tudnak megnyugodni, a mentőalakulatok pedig iszonyú nyomás alá kerülnek.

Adózzunk tisztelettel 28 emberért, köztük azokért, akik azért érkeztek hazánkba, hogy országunkat megismerjék. Nem tudhatták, hogy talán örökre itt is maradnak. Nyugodjanak békében!by shadow

Comments powered by CComment