2019 0704 01

Valahányszor üzemzavar van a Cukkerstein-galaxisban, mindig előkerülnek a szellemi neutroncsillagok valami fassággal...

Az vagy, amit megosztasz!

Most a tárgyilagosság helyett hadd köpjünk tajtékhabot, mert a nyalókagyár megint beszopja az addtovábbos szarságokat.

Pofázhatnak nekünk itt X, Y, Z (meg lassan már a héber ábécé betűi is elfogynak) generációról, a tény az, hogy az átlag júzer gondolkodás nélkül terjeszti a baromságokat. Íme egy aktuális példa:Hivatalos hirdetés!Megjelent a médiában és a TF1-en, hogy a Facebook belépési díjat kér ezentúl: 5,99€ur. Annak érdekében, hogy megmaradjon a magánéleti státuszod . Ha bemásolod ezt az üzenetet az oldaladra, ingyenes marad (bemásolni, nem megosztani) ha nem, holnaptól minden publikációd nyilvánossá válhat.Sőt, a törölt üzenetek vagy a nem engedélyezett fotók is. Végülis, egy egyszerű bemásolás nem kerül semmibe. Ez mostantól hivatalos. Hivatalos, 10.33-tól. A tévé is leadta. A Facebook fizetőssé válik ettől a nyártól. Ha bemásolod ezt a faladra, a fiókod kék lesz és a Facebook ingyenes marad számodra. Add tovább ezt az üzenetet, ha nem fiókodat törlik.
UI : Ez komoly, a falad kék lesz.
UI 2: Na; erre kíváncsi leszek.

Aki ezt elhiszi, vagy hasonlóan értelmes tényeket sokszoroz, azt már születése előtt qrvanagy szerencsétlenség érte, mikor az agyának kellett volna kifejlődnie...Nem lesz fizetős a Facebook!

Rendszeresen végigsöpör a hírfolyamon a "fizetős lesz a Facebook, kivéve, ha" - jellegű kopizások, legutóbb 2015-ben terjedt szóról-szóra ugyanez a kiírás, akkor reagáltak is ez ügyben: "Elképzelhető, hogy víz van a Marson, az viszont elképzelhetetlen, hogy a Facebookért fizetni kelljen".

De most tényleg:
- Belépési oldalon ott van, öles betűkkel, hogy "Ingyenes, és az is marad".
- Egy megosztás mentesítene bármilyen díjfizetéstől?
- Eleve, ez milyen díjfizetés? Alkalom, posztolás darabszám, napi, heti, havi, évi? Gumival vagy gumi nélkül?
- Mi az, hogy "média és TF1"? A TF1 az nem média? Vagy a A TF1 mint ismert média?
- Sehol semmi link vagy hivatkozás, ami alátámasztja, hogy "hivatalos"?
- Ugyan honnan és hogyan "szednék be" ezt a díjat?
- Most nyártól, holnaptól, vagy 10.33-tól?
- Mi olyan hihető a szövegben, hogy terjed? Hátha kék lesz a falad, és megspórolod a szobafestőt?
- Nehogy már fizetni kelljen, inkább megosztom, az nem kerül semmibe, baj nem lehet belőle? (csak ostobának tekintenek azok, akiknek van agyuk)
- Vagy a publikussá válható törölt (!) üzenetek és nem engedélyezett fotók rémálma?
- Hm, megannyi kérdés... De leginkább az, hogy ezek az emberek hogy a francba regisztráltak be a Facebookra? És hogy kelnek át az utca túloldalára?Hülyékre és hiszékenyekre jellemző megosztások:
- kopizott fasságok
- kamuhír hegyek
- konteók
- lájkolj, játssz, nyerj 
- pénzmágia és szerencsepatkó
- stb... (kommentben jöhetnek)

...és persze a pitypang továbbra is gyógyítja a rákot, és mindenki fogadjon be egy árvát Indiából, és szegény vombatok is miattatok döglenek, merpászmek arra nem vagytok képesek, hogy teleszarjátok kopipészttel a friends of friendst.

Követeljük, hogy most használd a megosztás gombot!Comments powered by CComment